Giresun Üniversitesi Rektörü Attar, öğrencilerle buluştu

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, yapımı devam eden akademik birim inşaatlar ile ilçelerdeki yüksekokullarda incelemelerde bulundu, öğrencilerle bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk olarak Çamlık Tesisleri'nde faaliyete geçen Mühendislik Fakültesi'ndeki amfi sınıflar, öğrenci laboratuvarları ve kantin bölümünü inceleyen Attar, daha sonra önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan Gazi Paşa Yerleşkesi'ndeki prefabrik inşaatta geçti. Burada yüklenici firmaların yetkililerinden inşaatlarla ilgili bilgi alan Aygün Attar, ardından ilçe ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Sırasıyla, Keşap Meslek Yüksek Okulu (MYO), Espiye MYO, Tirebolu Mehmet Bayrak MYO, Görele Uygulamalı Birimler Yüksekokulu (UBYO), Eynesil Kamil Nalbant MYO'da incelemelerde bulunan Giresun Üniversitesi Rektörü Attar, tüm birimlerin akademik ve idari kadrosu ile kısa toplantılar yaptı, eğitim öğretim süreci ve fiziki yapılar ile ilgili bilgiler aldı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Attar, onlara bazı tavsiyelerde de bulundu. Attar, "Güçlü ve müreffeh bir Türkiye için sizlere ihtiyacımız var. Bizler için çok değerlisiniz, üniversiteler siz merkezli kurumlardır. Devletimizin tüm varlığı, bu kurumlar sizler için hayata geçirilmiştir. Bilmenizi isterim ki bir anne olarak hayır dualarım sizinledir.? dedi.

Prof. Dr. Aygün Attar, birimlerin akademik ve idari yöneticilerine öğrencilerle ilgili oryantasyon çalışmalarına gereken önemin verilmesini ve kendilerinin hayata hazırlanmalarında gereken hassasiyeti göstermelerini de istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber