Kahramanmaraş'ın 'Dört Mevsimi' fotoğraflandı

Kahramanmaraşlı fotoğraf sanatçıları Arif Avize ve Mehmet Temizdemir'in eserlerinden oluşan 'Dört Mevsim Kahramanmaraş' fotoğraf sergisi, düzenlenen törenle Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 18:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sergide yer alan 100 eserin, panoramik fotoğraf tekniği kullanılarak çekildiğini ifade eden fotoğraf sanatçısı Arif Avize, Kahramanmaraş'ın her mevsiminin ayrı bir güzellik taşıdığını kaydetti.

Avize, sergi öncesi yaptığı açıklamada, ?Kahramanmaraşlı fotoğrafçılar olarak çok şanslıyız. Şehrimiz, doğal güzellikleriyle büyük bir potansiyele sahip. Farklı iklimleri aynı anda bir arada yaşayabiliyoruz. Kentimizde yaşanan 4 mevsimi, sergiyi gezmeyen gelen insanlar bir anda görme imkanına sahip olacaklar.? diye konuştu.

Vali Şükrü Kocatepe ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz tarafından açılışı yapılan sergiye; Emniyet Müdürü Metin Aşık, Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ile fotoğraf severler katıldı.

Beş yıllık bir çalışmayla şehrin farklı bölgelerinden çekilen 125 eserin yer aldığı sergi, 15 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber