Alkol bağımlısı genç, cezaevine gitmemek için kendini vurdu

Çorum'da uyuşturucu ve alkol bağımlısı olan Ferhat Kebir (28), kesinleşmiş cezası için gelen polislere direnerek pompalı tüfekle kendini vurdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 19:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağır yaralanan Kebir, hastaneye kaldırıldı.

Olay Ulukavak Mahallesi Selçuk 27. Sokak'ta meydana geldi. Uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğu iddia edilen Kebir, suça karışması nedeniyle aldığı cezanın bir kısmını çektikten sonra tahliye oldu. Daha sonra Yargıtay tarafından kararın bozulmasının ardından Kebir'in 25 ay hapis cezasına çarptırılması kararı çıktı. İşlemlerin yapılması için Kebir'in evine bir polis ekibi gitti. Teslim olmak istemeyen Kebir, evinde bulunan pompalı tüfeği kendine doğrultarak ateş edeceğini bildirdi. Polisler Kebir'i yaklaşık 4 saat boyunca ikna etmek için çaba gösterdi. Teslim olmak istemeyen zanlı bir el ateş ederek hayatına son vermek istedi. Ağır yaralanan zanlı, ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Baba Ali Kebir, oğlunun uyuşturucu ve alkol kullandığını söyledi. Oğlunun daha önce de birçok olaya karıştığını anlatan baba Kebir, yetkililerden yardım istedi. Bu arada Ferhat Kebir'in eşinden boşandığı ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber