Kozan'ın, 50 yıllık planı tartışıldı

Kozan Belediyesi ?Yeni Ufuklar - Kozan 2060 Sempozyumu ile ilçenin 50 yıllık geleceğini planlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki yıl önce başlayan sempozyumun iki gün süren üçüncü mini çalıştayının sonuç bildirgesi Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda kamuoyu ile paylaşıldı.

Çalıştayın birçok bilim adamı ve akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştiğini kaydeden Kaymakam İzzettin Sevgili; ?Kozan'ın geçmişi ve geleceği bu çalıştayda konuşuldu. Ayrıca ilçemiz sanayi, turizm, kentleşme gibi bütün yönleriyle ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu. Bu çalışmalar kitaplaştırılacak olup bizlerden sonraki yöneticilere yol haritası olacaktır. Tabi bugünkü toplantının amacı Kozan halkının da görüşlerini almaktır. Bu çalışmanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.

ÖZGAN: GELECEK KUŞAKLARA SAĞLIKLI BİR MEMLEKET BIRAKACAĞIZ

Çalıştayda elde edilen sonuç bildirgesini Kozan halkı ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Kazım Özgan; ?Bundan sonra periyodik olarak sürecek çalışmaları plana okutacağız. İnşallah gelecek kuşaklara sağlıklı bir memleket bırakacağız. Sadece belediyenin çalışması değil, işini gücünü bırakarak iki gündür bu çalışmalara katılan başta Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından Yeni Ufuklar Kozan 2060 çalıştayının üçüncü aşamasında elde edilen sonuç bildirgesi okundu. Program toplantıya katılan vatandaşların fikirlerini beyan etmesi ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber