Cumhurbaşkanı Gül: Askerlerimiz arkadaşlarına yardıma gidiyordu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt'te düşen askeri helikopterin zor hava şartlarında arkadaşlarına yardım amacıyla gittiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt'te düşen askeri helikopterin zor hava şartlarında arkadaşlarına yardım amacıyla gittiğini söyledi. Gül, "Teröre karşı mücadelemiz içeride ve dışarıda en tabii hakkımızdır ve kararlılıkla devam edecektir." dedi.

Milli Kütüphane'deki 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt Pervari'de askeri helikopterin düşmesi sonrası 17 askerin şehit olması ile ilgili açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Gül şehitlere ve Genelkurmay Başkanlığı'na başsağlığı diledi. "Teröre karşı mücadelemiz içeride ve dışarıda en tabii hakkımızdır ve kararlılıkla mücadele edilecektir." diyen Gül, "Terörden güç alıp devleti hizaya getireceğini düşünenler pişmanlar. Karşımıza silahla çıkana güçlü şekilde cevap verilecektir." ifadelerini kullandı.

Terörle devleti hizaya getiremeyeceklerini vurgulayan Gül, "Helikopterdeki askerlerimiz zor hava şartlarında arkadaşlarına yardım amacıyla gidiyordu. Milletin huzuru için zor şartlarda mücadele veren askerlerimize şükran borçluyuz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber