Kırıkkale'de idam cezasının getirilmesi için imza kampanyası

Kırıkkale'de Vatan İçin Can Verenler Derneği ve Şehit Aileleri, idam yasasının çıkarılması için imza kampanyası başlattı. Kampanyaya ilk günden 6 bin kişi imza atarak destek verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği ve Şehit Aileleri tarafından idam yasasının çıkarılması için Cumhuriyet Meydanı'nda imza kampanyası standı kurdu. Kırıkkale halkının yoğun ilgi gösterdiği imza kampanyasında ilk günden 6 bin imza toplandı. 5 gün boyunca toplanan imzalar Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına ve Başbakanlığa teslim edilecek. Kampanyaya imza atarak destek veren vatandalar yasanın bir an önce çıkarılmasını istediklerini, bölücülerin asılmasını istediklerini söylediler.

Başlattıkları kampanya hakkında bir açıklama yapan Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, bıçağın dayanacağı kemiğin kalmadığını söyleyerek idam yasasının geri getirilmesi için imza kampanyası başlattıklarını kaydetti.

Mümtaz Torunlu, "Bizde idama karşıyız ama Türkiye Cumhuriyeti bayrağını, toprağını, insanını, askerini terörle öldüren, şehit eden insanların da idam edilmesini istiyoruz. Bu yasanın bir an önce çıkarılıp Apo ve yandaşlarının idam edilmesini istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber