Pişkin ?et döner' hırsızları kameraya yakalandı

Başkent'te ünlü bir et döner lokantasının üç demir kapısı bulunan soğuk hava deposuna ellerini kollarını sallayarak giren hırsızlık zanlıları güvenlik kameralarına yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lokantada yaklaşık bir saat kalan ve kendi iş yerleri gibi hareket eden pişkin hırsızlar, döner bıçakları, et poşetleri, ocağa asılan döner dahil yaklaşık 200 kilo eti çalıp gözden kayboldu.

Kızılay'da meydana gelen hırsızlık olayında 3 kişi oldukları öğrenilen zanlılar gece yarısı lokantaya geldi. Bir kişi dışarıda gözcülük yaparken, diğer iki zanlı lokantanın soğuk hava deposuna giden üç demir kapıyı açıp, ellerini kollarını sallayarak içeri girdi. Elinde sigarayla depoda önce bir araştırma yapan zanlılar, çalacakları malzemeleri tespit etti. Buradan ayrılıp, diğer bölümleri dolaşan hatta çalışanların dolaplarını da kontrol eden şahıslar, tekrar geri geldi. Bu sırada güvenlik kamerasını fark eden bir zanlı, kamerayı süpürge sopasıyla yukarı kaldırmaya çalıştı. Yüzleri net şekilde belli olan zanlılar depoyu bir kez daha kontrol edip, yine dışarı çıktı. Bir süre sonra tekrar geri gelen şahıslar, kameranın açısının düzeldiğini gördü. Süpürge sopasını eline alan bir zanlı kamerayı yan çevirdi. Diğer zanlı ise süpürgeyi arkadaşından alarak, yukarı kaldırdığını düşündüğü kamerayı düzeltti.

Zanlılar, yaptıkları teftişin ardından depoda ne varsa toplamaya başladı. Önce döner bıçaklarını, ardından depoda bulunan yaklaşık 200 kilo eti, ocağa asılan döneri, et poşetlerini hatta çalışanların ayakkabı ve kıyafetlerini alarak gözden kayboldu.

Polis, rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve yaklaşık bir saat lokantada kalan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber