Cuma namazı çıkışında İsrail bayrağı yakıldı

Mersin'de cuma namazından çıkan bir grup, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırısını protesto etti. Grup, İsrail bayrağı yaktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolu Gençlik Derneği üyesi bir grup, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırısını protesto etmek için cuma namazı sonrası 3 Ocak Mahallesi'ndeki Hz. Ebu Bekir Camii önünde toplandı. İsrail aleyhine pankart açan ve Filistin bayrakları taşıyan kalabalık, sık sık 'Kahrolsun İsrail' sloganı attı.

Anadolu Gençlik Derneği Mersin Şube Başkan Yardımcısı Murat Seskin, terör devleti olarak bildikleri işgalci İsrail'in yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama giriştiğini belirtti. Siyonist İsrail yönetiminin tahrif edilmiş Tevrat'tan esinlenerek Bulut Sütunu adını verdiği saldırıda bir çok sivilin şehit edildiğini ifade eden Seskin, şöyle devam etti: "Halkımız bilmeli ki bu bölgede akan bütün kanın, iş savaşların ve terör olaylarının arkasında doğrudan ve dolaylı olarak İsrail vardır. Siyonist İsrail devleti bütün dünyayı ateşe vermekten çekinmeyecek kadan sapkın bir inanca sahiptir. İsrail'in kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmeyecektir."

Basın açıklamasının ardından grup, yere serdiği İsrail bayrağının üzerine yanıcı madde döktü. Sık İsrail aleyhine slogan atan kalabalık, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber