Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Hatay, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş çevreleri ile Muğla'nın kıyı, İstanbul ve Kırklareli'nin kuzey kıyı ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu başta olmak üzere Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında yer yer doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ile Batı Karadeniz ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS UYARISI: İç Anadolu başta olmak üzere Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber