Ölüm yolculuğu kamerada

Beyoğlu'nda dün gece cadde kenarında ağır yaralı bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Belçikalı öğrencinin yüksekten düşme sonucu öldüğü belirlendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 22:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belçikalı öğrencinin ölümle sonuçlanan yürüyüşü saniye saniye kameraya yansıdı. Görüntülerde, Nathan yürüyerek yüksek duvara kadar geliyor. Burada bir süre durduktan sonra yürümeye devam ederek yüksekten düşüyor. Ardından yolda yuvarlandığı görülüyor.

Beyoğlu'nda arkadaşlarıyla gittiği barda eğlendikten sonra Şişli Harbiye'deki evine gitmek için yola çıkan, değişim programı (Erasmus) aracılığıyla İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi 3. sınıfta okuyan 21 yaşında Belçikalı Nathan Van Iseghem, önceki gece 03:30'da Yedikuyular Caddesi'nde yerde hareketsiz halde bulunmuştu. Ambulansla da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan gencin göğüs kısmında kırıklar bulunduğu belirlenmiş, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olay yerini gören güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, Nathan'ın ölüme nasıl gittiğini gösteren kamera kayıtlarına ulaştı. Görüntülerde, Nathan yürüyerek yüksek duvara kadar geliyor. Burada bir süre durduktan sonra yürümeye devam ederek yüksekten düşüyor. Ardından yolda yuvarlandığı görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber