Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonu

Polise yapılan bir ihbarda, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde bir adreste uyuşturucu bulunduğu bilgisi verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bunun üzerine Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden ihbarı değerlendirirken, durum İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne de bildirildi. Olay yerine hareket eden Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri adrese girerek içeride arama yaptı. Yapılan aramalarda bir poşet içerisinde ot esrar bulundu. Bu aşamada ekipleri evdeki Kenan B. ve Yasin A.'yı gözaltına aldı. Daha sonra ise narkotik polisinin gelmesi beklendi. Adrese gelen İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri evde detaylı arama yaptı.

125 KİLO 800 GRAM ESRAR BULUNDU

Aramaların yapıldığı evin çeşitli odalarında toplam 15 paket içerisinde ot esrar bulundu. 125 kilo 800 gram ağırlığındaki esrarın yanı sıra aramalarda 3 gram bonzai ve uyuşturucudan kazanıldığı değerlendirilen 2 bin 985 TL'ye el konuldu.

19 SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Polisin yaptığı çalışmada gözaltına alınan Kenan B.'nin uyuşturucu ticaretinden yaralamaya 13 suç kaydının bulunduğu belirtilirken, gözaltına alınan diğer uyuşturucu taciri Yasin A.'nın 6 suç kaydının bulunduğu, bir yaralama olayıyla ilgili de arama kaydının bulunduğu belirtildi. Toplam 19 kaydı bulunan uyuşturucu tacirlerinin ele geçirilen esrarı İstanbul'da satmayı planladıkları iddia edildi.

DİYARBAKIR'DAN İSTANBUL'A ?BASIN LEVHALI ARAÇLA SEVK

Bu arada polisin uyuşturucu bulunan evde yaptığı aramada "Exip Araştırma Polis Haberleri Gazetesi" adına düzenlenmiş, üzerinde büyük puntolarla ?basın" yazılı sahte araç tanıtım levhası bulundu. Uyuşturucu tacirlerinin, polisin arama noktalarından rahat geçebilmek için Diyarbakır'dan İstanbul'a gelirken araçlarının ön camına bu levhayı koydukları öğrenildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber