Muhtarlara sağlıklı tatil

Konak ilçesindeki 113 mahallenin muhtarları, eşleriyle birlikte Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı ünlü Güre kaplıcalarında hem sağlıklı bir gün geçirdiler, hem de doyasıya eğlendiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan'ın uğurladığı muhtarlar, yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu şifalı sularda attıklarını ve termal suyun tadını çıkardıklarını belirterek, ?Başkanımız ile bir yıl boyunca dirsek teması ile vatandaşlara hizmet götürüyoruz. Adeta 7/24 yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Başkanımız Dr.Hakan Tartan'ın düzenlediği gezi bize ilaç gibi geldi, çok teşekkür ediyoruz? diye konuştular.

Şifalı sularıyla ünlü Güre beldesinde bir gece konaklayan muhtarlar, eşleri ve çocukları, kendileri için düzenlenen gecede saatlerce oynayıp stres attı. Oksijen cenneti Kaz Dağları'nda doğanın, yeşilin, şifalı termal suların tadının çıkaran muhtarlar, doğal ve tarihi yerleri de gezdiler. Kaz Dağları'nın eteklerinde yer alan ve yerleşimi antik çağlara kadar uzandığı bilinen ilk Rum köyü Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret Konaklı muhtarlar, keyifli saatler geçirdi.

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, yerel hizmetlerin yürütülmesinde muhtarlara çok büyük görevler düştüğünü belirterek,? Az da olsa böyle gezilerle onları bir nebze olsun rahatlatabiliyorsak bu bizi çok mutlu eder? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber