Bursa'da hırsızlık operasyonu: 4 kişi tutuklandı

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle 4 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, istihbarat çalışmaları neticesinde biri kadın 4 kişinin Bursa'da çeşitli adreslerde ve çeşitli tarihlerde hırsızlık yaptıklarının tespit edildiği belirtilerek, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla eş zamanlı operasyon başlatıldığı kaydedildi.

Şüphelilerin evinde yapılan aramada, çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çeşitli malzemelerin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, söz konusu malzemelerin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla sahiplerine teslim edildiği bildirildi.

Ele geçirilen malzemelerin teşhisinden çok sayıda faili meçhul olayın aydınlatıldığına dikkat çekilen açıklamada, adliyeye sevk edilen biri kadın 4 kişinin, tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildiği belirtildi.

Ayrıca şahısların evinde yapılan aramada, hırsızlık sonucu elde edildiği belirlenen ve sahipleri tespit edilemeyen çok miktarda bakır mutfak malzemesi, giyim eşyası ile 13 küçükbaş hayvanın sahiplerinin tespiti için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber