Yürürken, su kanalına düştü

Yol kenarında yürürken dengesini kaybedip içinde bir miktar su bulunan 5 metrelik kanala düşen ve alkollü olduğu belirtilen tornacı, 48 yaşındaki Bayram Duran, yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ocak 2013 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yürürken, su kanalına düştü

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, yol kenarında yürürken dengesini kaybedip içinde bir miktar su bulunan 5 metrelik kanala düşen ve alkollü olduğu belirtilen tornacı, 48 yaşındaki Bayram Duran, yaralandı.

İtfaiye ekipleri tarafından su kanalından çıkarılan Duran, tedavi altına alındı.

Tornacı, 2 çocuk babası Bayram Duran, bugün saat 03.00 sıralarında, Evka-3 semti İstanbul Caddesi üzerinde bulunan su kanalı yakınında yürürken dengesini yitirdi. Yaklaşık 5 metre yükseklikten içinde bir miktar su bulunan kanala düşen Duran, yaralandı. Duran'ın inleme sesleri ve yardım çağrılarını duyan çevredekiler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler, aşırı alkollü olduğu belirtilen Duran'ın su kanalından çıkartılması için AKS 110'dan yardım istedi. Su kanalına inen AKS 110 ekipleri, sedyeye bağladıkları Duran'ı yukarı çıkarttı. Ambulansa taşınan Duran, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Kolunda ve bacağında kırıklar bulunan Duran'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yapılan araştırmada, Duran'ın Gümüşpala semtinde oturduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber