Kaldırım işgaline son

Simav’da zabıtanın kaldırımlarda işgal sınırını aşan malzemeleri toplaması yayaları sevindirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2013 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaldırım işgaline son

Kütahya Simav'da Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, ana caddelerde işgal sınırını aşan reklam panolarıyla duba ve saksılara müdahale ederek toplaması, esnafları üzerken yayaları sevindirdi.

Esnafların gözü önünde toplanan malzemeler hizmet araçlarına yüklenerek belediyenin Sayderesi mevkiindeki hizmet kademesine götürülüp teslim edildi.

Vatandaşların takdirini toplayan uygulamanın belirli aralıklarla devam edeceğini ifade eden Belediye Zabıta Müdür Vekili Selahattin Demirel, kurallara uymayanlara cezai işlem uygulayacaklarını bildirdi.

Termal turizmde Ege'nin parlayan yıldızı Simav'ın çehresini güzelleştirmeye gayret sarf ettiklerini ifade eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, kaldırımların güzelleştirilmesi için yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını söyledi.

Esnaflardan belediyeye yardımcı olmalarını, ekiplerin uyarılarını ve müdahalelerini anlayışla karşılamalarını beklediklerini ifade eden Başkan Karahan, “Esnaflarımız tarafından kaldırımlara işgal sınırlarını aşarak yerleştirilen reklam panoları, duba ve saksılar bir yandan görüntü kirliliğine sebep olurken bir yandan da yayalarımızın yürümesine engel teşkil etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda zabıta ekiplerimiz işgal sınırını aşan reklam panoları, dubalar ve saksılara müdahale ederek toplamaktadır. Bu tür rutin kontrol ve denetimler devam edecektir. Simav'ın gelişip güzelleşmesine herkesin katkı sağlamasını bekliyorum” şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber