Kağıthane cinayetinde fail teslim oldu

Kağıthane'de ağabeyinin kavga ettiği Nurettin Demir'i tabancayla vurarak öldürdüğü tespit edilen Turgay K.polise teslim oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Şubat 2013 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kağıthane cinayetinde fail teslim oldu

Kağıthane'de ağabeyinin kavga ettiği Nurettin Demir'i tabancayla vurarak öldürdüğü tespit edilen Turgay K. polise teslim oldu. Poliste ifadeleri alınan Turgay K. ve ağabeyi Faik K. adliyeye çıkarıldı.

ŞİRİNTEPE Mahallesi, Gümüşhane Caddesi, Anıt Sokak üzerinde 30 Ocak 2013'de, Faik K. (34) ve Nurettin Demir (39) arasında yolda yürürken kavga çıktı. Kavganın eski bir alacak verecek meselesi yüzünden başladığı iddia edildi. Görgü tanıklarına göre Faik K. ve işsiz olduğu öğrenilen 2 çocuk babası Nurettin Demir, kavga ederken Faik K.'ün kardeşi Turgay K.'de olay yerine geldi. Abisinin dayak yediğini gören Turgay K.(33) tabancasını çekerek, 4 el ateş etti. Mermiler Nurettin Demir'in karın boşluğuna isabet etti. Yaralı çevredekiler tarafından kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir gün sonra hayatını kaybetti.

Cinayet dedektifleri olay sonrası yaptığı çalışmanın ardından K. kardeşleri yakalamak için çalışma başlattı. Önceki gün Kağıthane polis merkezine gelen Turgay K. ile Faik K. polise teslim oldu. Cinayet Büro Amirliğinde sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.Gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber