Polis operasyonda kırdığı kapının yenisini taktırdı

Adana polisi, yasadışı DHKP-C örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda eve girmek için kırdığı kapının yerine yeni bir kapı taktırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Şubat 2013 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis operasyonda kırdığı kapının yenisini taktırdı

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 17 Aralık 2012 günü yasadışı DHKP-C örgütünün 14 canlı bombacısı arasında olduğu iddia edilen Şemsettin Kalkan’ın (61) Barış Mahallesi’ndeki evine şok bir baskın yaptı. Özel Hareket timlerinin de katıldığı operasyonda Kalkan’ın bulunduğu evin kapısı koçbaşı ile kırıldı. Kalkan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulurken, polis operasyondan 2 gün sonra baskın yapılan evi ziyaret ederek, operasyon günü verdikleri zararı gidermek istediklerini söyledi. Ailenin kabul etmesi üzerine kırılan kapı sökülerek, yerine yeni bir kapı takıldı.

Eşi cezaevine konulan 6 çocuk annesi Arife Kalkan (59), kapılarının baskın sırasında polis tarafından kırıldığını belirterek, “Yalan yok, kapımızı polis yeniledi. Baskın yapılan akşam polis içeriye girmek için tahta kapımızı kırdı ama 2-3 gün sonra gelip kapımızı değiştirdi. Ancak daha önce yapılan haberlerde kapımızın çelik olduğu söyleniyor. Polis kapıyı kıramadığı için duvarı delip içeri girmiş. Böyle bir şey yok, işte kapılarımız, giriş kapısı demir, burası ise tahta” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber