Ödemiş ÇYDD'nin yeni başkanı Ömer Akşahan oldu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi'nin geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen 3.Olağan Kongresi'nin ardından devir teslim ve görev dağılımı heyecanı yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş ÇYDD'nin yeni başkanı Ömer Akşahan oldu

Görev paylaşımı sonrası derneğin yeni başkanı emekli öğretmen Ömer Akşahan oldu.

Eski başkan Ayla Gacar ve eski yönetim kurulu üyeleri devir teslim yaparak, yeni dönemde yapacak oldukları çalışmaları notlar halinde yeni yönetime bilgi aktardılar. Daha sonra yeni yönetim kurulu kendi aralarında toplantı düzenleyerek yeni yönetimde görev paylaşımını açıkladılar.

ÇYDD Ödemiş Şubesi'nde başkanlığa Ömer Akşahan, Başkan yardımcılığına Yüksel Berber, Saymanlığa Sehavet Alp, yazmanlığa Sevinç Aras, üyeliklere de Aykut Dural, Sevim Varol, Güner Güngör getirildi. Eski başkan ve yönetim kurulu da yeni yönetime başarılar diledi.

Başkan Ömer Akşahan, yeni görev bölümünden sonra yaptığı ilk açıklamasında, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi bugüne kadar yapılan faaliyetlerini yine yeni yönetim ve yeni anlayışla sürdürecektir. Tüm Türkiye'de eğitim, kültür, sanat etkinliklerinin Ödemiş'te de aynı şekilde sürdürülmesi amacıyla katkı vermeye devam edecektir. Bu bayrak yarışını derneğimizin tüm üyeleri ile birlikte yeni yönetim, denetim, onur kurulu ve delegeleri ile birlikte hareket etmek hedefimiz olacaktır.

Kurucu genel başkanımız merhum Prof. Dr. Türkan Saylan'ın ilkeleri doğrultusunda hizmetlerimizi Ödemiş'te de sürdüreceğiz. Bu bayrağı bugüne taşıyan eski başkanımız Ayla Gacar nezdinde yönetim kurulu üyelerine ve yerel basın olarak her zaman olduğu üzere çalışmalarımıza yer verdiğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber