Fren yerine gaza basınca işyerine daldı

Aydın'da önüne çocuk çıkınca panik yapan sürücü Emsal Değirmenci (32), direksiyonu kırıp, fren yerine gaza basınca bakkal dükkanına girdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 22:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fren yerine gaza basınca işyerine daldı

Kaza, Adnan Menderes Bulvarı 85 numaralı işyerinde bugün 15.00 sıralarında meydana geldi. Bulvar çıkış bandından kendi kullandığı 09 FS 615 plakalı otomobille evine gitmekte olan Emsal Değirmenci (32), iddiaya göre aniden yola fırlayan bir çocuğu görünce panikle direksiyonu kırdı. Fren yerine gaza basan sürücü Emsal Değirmenci, otomobiliyle Ayhan Turan'ın (41) işlettiği tekel bayiine girdi. Kazada, sürücü Emsal Değirmenci, 14 yaşındaki oğlu Furkan Değirmenci ile otomobilde bulunan Dudu Demirtaş (73) ve Emine Demirtaş (50) hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonucu işyerinde maddi hasar meydana geldi.

8 AYDA İKİNCİ KEZ

Kaza sırasında dükkanın arka tarafında olduğu için şanslı olduğunu söyleyen işyeri sahibi Ayhan Turan, "Bu işyerini 8 ay önce devraldım. Bunan yaklaşık 3 ay önce de başka bir otomobil yine işyerime girdi. İki kazada da yaralanmadığım için şanslıyım" dedi.

Polis, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber