Ayvalık Belediyesi personelinde yüzler gülüyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaklaşık 3 aylık maaş ve ikramiye alacakları olan Ayvalık Belediyesi çalışanı işçilere önceki gün ödemeleri yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2013 19:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ayvalık Belediyesi personelinde yüzler gülüyor

Ayvalık Belediyesi tarafından İller Bankası'nın teminat mektubuyla Halk Bankası'ndan aldığı 2 bin 500 liralık 60 ay vadeli kredinin salıverilmesinin ardından, önceki gün belediyeden alacaklı olan işçilere ödemeleri yapıldı. Halk Bankasından çekilen kredinin sabah saatlerinde Ayvalık Belediyesi'nin personelinin maaşlarını aldıkları özel bir bankadaki hesaplara aktarılmasıyla, Şube önünde uzun kuyruklar oluşturan belediyenin kadrolu işçilerinin sevinci ise adeta yüzlerinden okunuyordu. Belediye-iş Ayvalık Baştemsilcisi İsmail Aydoğan, sendika olarak belediyenin içinde bulunduğu ekonomik olumsuzluklara rağmen, belediye yönetiminin kendilerine dürüst yaklaşımları ve tüm zorlukları göğüsleyerek en kötü zamanlarda bile kısmen de olsa ödeme yapılması nedeniyle durumu anlayışla karşıladıklarının altını çizdi.

Aydoğan; önceki gün Ayvalık Belediyesi'nin kadrolu işçi personelinden 147'sinin maaş ve ikramiye alacaklarının hesaplarına yatırıldığını belirterek, geriye kalan 76 personelin sosyal haklarına ait alacaklarının da en kısa sürede belediye kaynaklarıyla ödenmesi için kendilerine güvence verildiğinin altını çizdi.

İŞÇİDEN TÜRKÖZEN VE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Belediye-iş Ayvalık Baştemsilcisi İsmail Aydoğan, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in zor sürecin ardından büyük fedakarlıklarla yaptığı girişimlerin sonucunda belediye personelinin yüzünü güldüren ödemeleri yapmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Türközen ve Ayvalık Belediye Meclis üyelerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber