Bilecik Belediye Başkan yardımcısı istifa etti

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gezgin, görevinden istifa etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2013 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilecik Belediye Başkan yardımcısı istifa etti

Bilecik Belediyesi'nde 9 yıldır başkan yardımcılığı yapan Osman Gezgin, 2004 yılından bu yana görev yaptığı belediyeden ayrılmanın üzüntüsü için olduğunu söyledi. Acısıyla tatlısıyla belediyede 9 sene görev yaptığını anlatan Gezgin, "1 Nisan 2013 tarihinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini bırakıyorum. Acısıyla, tatlısıyla 9 sene görev yaptım. 2004 yılı seçim sonucunda Belediye Başkanımız Selim Yağcı beni davet etmişti. Osmanlı İmparatorluğun kurulduğu bu kutsal topraklarda görev yapmak herkese nasip olmaz. Bu topraklar Şeyh Edebali'nin meftun olduğu topraklardır" dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya ve kendisine çalışmalarda destek çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Gezgin, "Biraz zamanı kendime ayıracağım. Kendimi geliştirmeyi, farklı eğitimler, kişilik eğitimler almayı düşünüyorum. Görev esnasında sevgi ve saygıyı burada gördüm" diye konuştu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı da yaşanan ayrılıktan duyduğu üzüntüyü dile getirerek şöyle konuştu:

"Bilecik mütevazı ölçekli bir şehirdir. Osman bey gençliğini Bilecik'te geçirdi. Osman'ın başka bir şehirden gelmesi yadırgandı. Görev aldığı sürece gücümüze güç kattı. Osman Gezgin'i bundan sonra iyi noktalarda görmeyi arzu ediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber