Kahramanmaraş'ta ilginç eylem

Merkez ilçeye bağlı Payamlı (Sarıgüzel) köyünde, istimlak bedelini alamadığını iddia ederek açlık grevine başlayan vatandaş, canlı canlı tabuta girdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2013 12:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kahramanmaraş'ta ilginç eylem

Açlık grevine, netice alana kadar devam edeceğini söyleyen İzzet Sağlamer, açlık grevinin 4. gününde fenalaştı. Elbistan Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edilen Sağlamer, açlık grevine istimlak edilen bahçesine kurduğu mezar içerisinde devam ediyor.

İzzet Sağlamer yaptığı açıklamada, Sarıgüzel Barajı kapsamında sular altında kalan bahçesinin istimlak bedellerinin, tarafına ödenmediğini iddia etti. Yaşadığı sorunla ilgili baraj yetkilileriyle görüştüğünü ancak netice alamadığını ileri süren Sağlamer, "Bahçem sular altında kalacak. Ama istimlak bedelleri ödenmedi. Konuyla ilgili başvuruda bulunmadığım yer kalmadı. Ama halen sonuç alamadım. Ben de açlık grevine niyet ettim. Sorunum çözülene kadar, mezarımın içinde açlık grevine devam edeceğim. Yetkililerin sesime kulak vermesini istiyorum" dedi.

Açlık grevine sonuna kadar destek olacaklarını söyleyen Sağlamer'in yakınları ve arkadaşları ise yaşanan mağduriyetin giderilmesini istedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber