Nazilli'de facia ucuz atlatıldı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde gündüz saatlerinde etkili olan lodos, cadde kenarında bulunan ağacı kökünden söktü.altına saklanan iki kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2013 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nazilli'de facia ucuz atlatıldı

altına saklanan iki kişi yaralandı.

Olay Nazilli merkez Yıldıztepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hürriyet Caddesi ile 51 Sokak kesişiminde bulunan 15 metre uzunluğundaki yaklaşık 75 yıllık dev çam ağacı şiddetli lodosa dayanamayarak yolunda karşısındaki kahvehanenin üzerine devrildi. Yaklaşık 15 kişinin oturduğu kahvehane önünde vatandaşlar masa altına saklanarak kendilerini korurken, kahvehane çalışanı Burhan Erülkeroğlu ile müşterilerden Halil Kuyucu ağaç dalı ve güneşlik saçağının üstüne düşmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ve kahvehanede oturanlar tarafından ağaç dallarının altından çıkarılan vatandaşlar olaydan dolayı şaşkınlığını gizleyemezken, olay yerine polis ekipleri gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Dev çam ağacının yolu kapatması nedeniyle ulaşım yaklaşık 1 saat başka istikametten verilirken, çam ağacının devrildiği yerde bulunan aydınlatma direği ve kahvehane çatısında hasar meydana geldi. Olay yerine gelen AYDEM ekipleri devrilen ağaç altında kalan aydınlatma direği nedeniyle ve çevrede güvenlik amacıyla bölge elektriğini kesti. Öte yandan Nazilli Belediyesi İtfaiye ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise yaklaşık 15 metre uzunluğundaki ağacı devrildiği yerden kaldırmak için uzun uğraş verdi. Ağaç kesme motoruyla dev çam ağacını parçalayan ekipler kapanan yolu açtı. Öte yandan çevrede bulunan meraklı vatandaşların uzun süre çalışmaları izlemesi ve bazı vatandaşların olayları cep telefonları ile kaydetmeleri ise dikkat çekti.

"DİLİMİZ TUTULDU"

Şiddetli lodostan dolayı çam ağacının devrildiğini gördüğünü söyleyen 65 yaşındaki emekli Musa Çoban; "Kahvehane önünde arkadaşlarla oturup sohbet ediyorduk. 15 kişi felan vardık. Rüzgardan dolayı ağacın devrildiğini gördüm fakat söyleyemedim. Arkadaşları masanın altına girdirmeye çalıştım fakat, ağaç devriliyor diyemedim adeta dilim tutuldu. Ağaç üzerimize doğru düştü. Allah'tan elektrik diğeri ve kahvehanenin çatısı var. Onlar olmasa facia olabilirdi. Allah korudu bir tek çay dağıtan arkadaşımızın anlında yara var, bir de bir arkadaş hafif yaralandı onlar da hastaneye götürüldü" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber