Sokak satıcılarına özel harekatlı baskın

Konya polisinin yaptığı çalışma sonucu 3 ayrı mahallede belirlenen sokak satıcılarına ait evlere özel hareket polisinin desteğiyle baskın yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sokak satıcılarına özel harekatlı baskın

Konya polisinin yaptığı çalışma sonucu 3 ayrı mahallede belirlenen sokak satıcılarına ait evlere özel hareket polisinin desteğiyle baskın yapıldı. Kapıların kırılarak içeri girildiği evlerde çok miktarda uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Yeni Mahalle, Doğanlar ve Tatlıcak Mahallelerinde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine 10 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Baskında özel harekat polisleri kapıları kırıp içeri girerek şüpheli şahısları etkisiz hale getirdi.

Narkotik polisi ile Narkotik köpeklerinin yaptığı aramalarda çok miktarda satışa hazır paketler halinde esrar, eroin ve amatem hastanelerinde uyuşturucu tedavisinde kullanılan haplar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber