Antalya'da göstericiler valilik binasına saldırdı

ANTALYA'da Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto için gösteri yapan bir grup, sabaha karşı Antalya Valiliği'ne saldırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Haziran 2013 08:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Antalya'da göstericiler valilik binasına saldırdı

Valiliğin demir kapısını yüklenip açan, binayı taşlayan göstericilerden 20'si gözaltına alındı.

Taksim Gezi Parkı protestosu nedeniyle Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda gün boyu devam eden eylem, gece de aralıksız sürdü. Kalabalık bir grup saat 04.00 sıralarında Antalya Valilik binasına saldırdı. Valilik binasının demir kapısına yüklenip açan göstericilere, polis müdahale etti. Ellerinde çekiç, taş ve sopalar bulunan göstericiler, polisin müdahalesi üzerine çeşitli yönlere dağılarak kaçtı. Kovalamaca sonunda göstericilerden 20'si polis tarafından gözaltına alındı. Saldırı nedeniyle Valilik binasının camlarından biri kırıldı.

POLİS ARAÇLARI TAŞLANDI

Göstericilerden bir bölümü çevredeki dükkan ve araçlara zarar verdi. Hasar verilen araçların üzerine çıkan bazı göstericilerin hatıra fotoğrafı çektirdiği görüldü. Aynı grup, bazı polis noktalarının camlarını kırdı, polis araçlarını taşladı. Bir polis aracı eylemciler tarafından devrilmek istendi. Göstericiler arasında kalan bazı güvenlik güçleri havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber