Gözaltına alınan beyaz önlüklüler doktor değil hırsız çıktı

Ramada Otel'de gözaltına alınan beyaz önlüklüler doktor değil hırsız çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2013 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gözaltına alınan beyaz önlüklüler doktor değil hırsız çıktı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, gösterilerde 3 doktorun yaralılara yardım ettiği için gözaltına alındığı iddialarıyla ilgili, "Doktor önlüğü giymiş olup, sağlık yardımı yaptığı söylenen şahısların doktorlukla sağlıkla hiçbir ilgileri yoktur. Hatta birinin 7 ayrı hırsızlık suçu bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Vali Mutlu, twitter üzerinden paylaştığı mesajda, bugün gösterilerde 3 doktorun yaralılara müdahale ettiği için gözaltına alındığı haberlerinin, medyada geniş yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Sağlık meslek kuruluşları da bu gözaltılar için temaslarda bulundu. Şimdi açıklıyorum. Doktor önlüğü giymiş olup, sağlık yardımı yaptığı söylenen şahısların doktorlukla, sağlıkla hiçbir ilgileri yoktur! Hatta bir tanesinin 7 ayrı hırsızlık suçu bulunmaktadır."


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ramada oteli çevresinde beyaz önlüklü 3 kişinin kelepçelenerek gözaltına alınması ve bu kişilerin doktor olduklarıyla ilgili haberlere atıfta bulunarak bir açıklama yaptı.

Vali Mutlu twitter mesajında şunları söyledi."Bugün gösterilerde, 3 doktorun yaralılara yardım ettiği için gözaltına alındığı haberleri medyada geniş yer aldı. Sağlık meslek kuruluşları da bu gözaltılar için temaslarda bulundu. Şimdi açıklıyorum! Doktor önlüğü giymiş olup, sağlık yardımı yaptıgı söylenen şahısların doktorlukla, sağlıkla hiçbir ilgileri yoktur! Hatta bir tanesinin 7 ayrı hırsızlık suçu bulunmaktadır! "

Emniyet kaynaklarından da benzer bilgiler geldi. Yalçın Ö.'nün cinayetten sabıkalı olduğu ve geçen sene cezaevinden firar ettiği bildirildi. Faysal T.'nin ise terör örgütü propagandası yapmaktan suç kaydı bulunduğu öne sürüldü. Ali R. K.nın ise hırsızlıktan 7 ayrı kaydı bulunduğu açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber