Bakan Güler: Yolsuzlukları kesmek kolay olmuyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2006 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, yaptıkları çalışmalarla hortumları kestiklerini belirterek, ?Hortumları kesmek öyle kolay olmuyor? dedi.

Güler, partisinin Ordu Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi'nde yaptığı konuşmada, hükümetin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Hortumları kestiklerini kaydeden Güler, şunları söyledi. ?Hortumları kesmek öyle kolay olmuyor. Makasla kesilir gibi kolay değil. Bakın, bize milyarlarca dolarlık davalar açılıyor. Bunlarla mücadele ediyoruz. Sadece bir ÇEAŞ, Kepez meselesinde 700 tane dava var üzerimizde. Çünkü, 11 baraj ve 43 trafo merkezini almışız, hukuka uymayan bir grubun elinden. Eğer almasaydık 2058 yılına kadar bu şekilde hukuksuz şekilde yürüyecekti. Ama bunu daha önceden de niyet etmişler yapamamışlar. Bu biraz yürek istiyordu, bunu da biz yaptık.?

Adeta, ?arı kovanına çomak soktuklarını? ifade eden Güler, ?Bazen arı kovanına çomak sokmakla bırakmıyoruz, baş aşağı çeviriyoruz. Bundan dolayı tepkiler oluyor, zaman zaman üzerimize geliyorlar. Ama bizde öyle bu işlerden korkacak göz yok, bunlardan çekinecek yürek yok. Sizlerin desteği olduğu sürece onlarla mücadelemizi dimdik sürdüreceğiz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber