Afyonkarahisar'da 'Yerel Medya Başarı Ödülleri 2' yarışmasının seçmeleri başladı

Afyonkarahisar'da basın camiasının sabırsızlıkla beklediği ‘Yerel Medya Başarı Ödülleri 2' yarışmansın seçmeleri seçici kurul üyelerinin katılımı ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'nde (AGD) başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2013 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Afyonkarahisar'da 'Yerel Medya Başarı Ödülleri 2' yarışmasının seçmeleri başladı

Bu yıl 2. yapılan Yerel Medya Başarı Ödülleri yarışmasına yaklaşık 150'ye yakın başvurunun yapıldığı bildirildi. 15'e yakın kategoride değerlendirmelerin yapılacağı yarışmaya, çok sayıda yerel gazete, yerel televizyon, ulusal televizyon ve ulusal haber ajanslarının haber, fotoğraf ve görüntü ile başvurdukları aktarıldı. Gerçekleştirilecek olan yarışma ile ilgili bir açıklama yapan AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, eserlerin değerlendirmesinde seçici kurul üyelerinin standartlara uygun, nitelik, kalite gibi hususları göz önüne alarak, hakkaniyet içerisinde bir değerlendirme yapıldığını kaydetti. Eserlerin isimlerinin kapalı olacak şekilde önceden verilen kodlar üzerinden değerlendirmeye tabii tutulduğunu dile getiren Başkan Abdioğlulları, "Değerlendirme çalışmalarını video ile de kayıt altına alarak, herhangi bir itiraz konusunda üyelerimize göstermiş olacağız. Değerlendirmelerimizi hak ve hakkaniyet içerisinde, bireysel ilişkilerden uzak yapıldığını bir kez daha belirtmekte fayda var. Ödüller hak edenlere verilecek" dedi.

Yarışmanın seçici kurul üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor:

"Kurul başkanı AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, kurul üyeleri ise Afyonkarahisar Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Burak Orhan, AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Öğretim Elemanları Öğr. Grv. Hayati Ulusay, Öğr. Grv. F. Arda Ölmez ve Öğr. Grv. Hakan Yılmaz ile Polat Yılmaz, Sezer Küçükkurt, Zeynel Kekillioğlu."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber