Kavgada bıçakla öldürüldü

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki kişi arasında çıkan kavgada evli 29 yaşındaki Evren Öztürk boynundan bıçaklanarak öldürüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Temmuz 2013 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kavgada bıçakla öldürüldü

Gözaltına alınan şüpheli 28 yaşındaki G.Ç., polisteki ifadesinde Öztürk'ü kendinin bıçakladığını söyledi, ancak görgü tanıkları failin başka kişi olduğunu öne sürdü.

Olay, Marmaris İlçesi İsmet Kamil Öner Caddesi'nde bugün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında kadın meselesi yüzünden husumet olduğu öğrenilen G.Ç. ile Evren Öztürk, otomobilleriyle seyir halindeyken caddede karşılaştı. Her ikisi de araçlarını durdurup birbiriyle tartışmaya başladı. G.Ç. ile Öztürk'ün yanında bulunan arkadaşları ayırmaya çalıştı. Ancak tartışmaya kavgaya dönünce bıçaklar çekildi.

Olayda Öztürk boynundan bıçaklandı. G.Ç. ile arkadaşı ve kanlar içinde yere yığılan Öztürk'ün yanında bulunan arkadaşları olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri, boynunda iki bıçak yarası olan Öztürk'ü ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Öztürk yaşamını yitirdi.

KATİLİ MOBESE BULACAK

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheli olarak aranan G.Ç.'yi 48 SL 086 plakalı otomobiliyle kaçarken yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, polisteki ifadesinde, aralarında husumet bulunduğu için tartıştığı Öztürk'ü bıçakladığını söyledi.

Kavgayı gören tanıklar ise Enver Öztürk'ü bıçaklayanın başka kişi olduğunu söyledi. Kavgaya karıştıktan sonra kaçakların yakalanmasına çalışılırken polis de katilin kim olduğunu saptamak için bölgedeki MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber