Alanya'da esnaf turisti şehir merkezine afişle çekecek

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sert, turisti şehir merkezine çekmek ve turistleri çarşı esnafıyla buluşturmak amacıyla Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak 3 farklı dilde afişler hazırlattıklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2013 22:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alanya'da esnaf turisti şehir merkezine afişle çekecek

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) tarafından kent alışverişini canlandırmak ve turistleri çarşıya çekmek amacıyla Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde hazırlanan afişler Alanya'daki billboardlarda da yerini alacak. Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sert, "Afişlerde 'Alanya'yı yaşadınız mı?' ve 'Bu şehri yaşamadan dönmeyin.' gibi sloganlar bulunacak. Bizler bu afiş ve sloganlarla bölgemize gelen turistleri hem kültürümüzü tanıtmak, hem de alışveriş yapmalarını sağlamak için şehir merkezlerine davet edeceğiz" dedi.

HD SİSTEMİNE KARŞI AFİŞLER HAZIRLANIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile beraber çalışmaların başladığını söyleyen Sert, "Bu çalışma ile Alanya'da her şey dahil sistemiyle birlikte otellerden çıkmayan turistin şehir merkezine çıkması amaçlanıyor. Böylece şehir merkezindeki alışveriş canlanacak ve turistler çarşı esnaflarıyla buluşacak. Afişler Türkçe, İngilizce ve Rusça olmak üzere 3 dilde hazırlanıyor. Şehrin muhtelif yerlerine asılacak. İnşallah şehrimize hayırlı olur" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber