Çevre Müdürü işe gidip gelirken makam aracını kullanmıyor

ZONGULDAK Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, işe gidiş ve gelişte makam aracı yerine kendi otomobilini kullanıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çevre Müdürü işe gidip gelirken makam aracını kullanmıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Harita Mühendisliği'nden 1987'de mezun olduktan sonra 1988'de Keçiören Belediyesi'ne Harita Mühendisi olarak işe başlayan başlayan 3 çocuk babası 50 yaşındaki Hasan Öztürk, 2011'in Ekim ayından bu yana Zonguldak Çevre ve Şehircilik Müdürü olarak görev yapıyor. Öztürk, göreve başladığı günden itibaren mesai saatlerinin içinde kendisine tahsis edilen makam aracını kullanırken, işe gidip gelirken ise kendisine ait 06 AK 9394 plakalı otomobili kullanıyor. Öztürk, gün içinde özel işi için bir yere gitmesi gerektiğinde de yine kendi otomobilini kullanıyor.

Hasan Öztürk, makam aracını sadece göreve giderken kullandığını belirtti. Öztürk, "İşe gidip gelirken kendi aracımı kullanıyorum. Böyle daha rahat ediyorum. İşe gidiş gelişte bazen arkadaşlarımı görüyorum. Onları da rahatlıkla arabama alarak evlerine bırakıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber