İki grubun kavgasında kan aktı: 1 ölü

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'nde, aralarında kız yüzünden husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 38 yaşındaki Serkan Atakor öldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Ağustos 2013 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki grubun kavgasında kan aktı: 1 ölü

Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Olay, Gediz İlçesi Özyurt Mahallesi Bankalar Caddesi'nde bugün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İşsiz Serkan Atakor ile arkadaşları Y.K. ve H.H.C., caddede yürüdükleri sırada, iddiaya göre, kız meselesi yüzünden husumetli oldukları H.G., M.Ö. ve H.G. ile karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçak ve tabancanın da kullanıldığı kavgada, Serkan Atakor karın ve ayağından yaralandı.

Tabancadan çıkan mermilerle ağır yaralanan Atakor ambulansla Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Evliya Çelebi Devlet Hastenesi'ne sevk edilen Atakor, yolda can verdi. Olayla ilgili gözaltına alınan H.G., M.Ö. ve H.G., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Atakor'un yanında bulunan Y.K. ile H.H.C. ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber