Köpek sevgisi Yiğit Efe'yi öldürüyordu

ANTALYA'da parkta oynayan 2.5 yaşındaki Yiğit Efe Erdurucan, sahibinin parka getirdiği köpekle oynadığı sırada saldırıya uğradı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Ağustos 2013 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köpek sevgisi Yiğit Efe'yi öldürüyordu

Köpeğin ısırdığı Yiğit Efe'nin yüzüne ve başına 20 dikiş atılırken, ailesi köpekle birlikte kaçan sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Muratpaşa Mahallesi Kızılsaray Mahallesi'ndeki çocuk parkına geçen 18 Ağustos'ta saat 16.00 sıralarında annesiyle birlikte gelen Yiğit Efe Erdurucan, oynamaya başladı. Bu sırada sahibi tarafından parka getirilen Golden Retriever cinsi köpeği fark eden Yiğit Efe, oynamak için yanına gitti. Yiğit Efe, sahibinin yanında oynadığı köpeğin saldırısına uğradı. Bir anda Yiğit Efe'yi başından ve yüzünden ısıran köpek, çocuğu yerde sürükledi. Annesi, köpeğin sahibi ve çevredekiler tarafından köpeğin dişleri arasında kurtarılan çocuk için hemen ambulans çağrıldı.

Gelen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Yiğit Efe, tedaviye alındı. Başına, yüzüne, göz kapaklarına, gözlerinin altına 20 dikiş atılan çocuğa, köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı aşı yapıldı. Hastanede tedavisi devam eden Yiğit Efe'nin görme yetisini kaybetme tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından Yiğit Efe'nin ailesi olay yerinden köpeğini alarak kaçan ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Polis merkezine giderek şikayetçi olan aile, köpeğin ve sahibinin bulunmasını istedi.

KÖPEKLERİ ÇOK SEVİYOR

Köpekleri çok seven Yiğit Efe'nin, farklı zamanlarda köpeklerle oynarken çekilen görüntüleri bulunuyor. Yakınları tarafından Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda çekilen görüntülerde Yiğit Efe'nin köpek yavrusuyla oynadığı, hayvanı kucağına alıp sevdiği görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber