Yaşlı kadını öldüresiye dövüp çantasını aldı

Adana'da 75 yaşındaki Zahide Öcel'i dövüp, başını elektrik direğine vurarak ağır yaralayan saldırgan, yaşlı kadının çantasını da gasp etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Ağustos 2013 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaşlı kadını öldüresiye dövüp çantasını aldı

Merkez Seyhan İlçesi'nin Hadırlı Mahallesi'nde oturan Zahide Öcel, 27 Ağustos'ta Saydam Caddesi'nde bulunan bir bankadan para çekip evine döndü. Belediye otobüsünden inip, evine girmek üzere olan Zahide Öcel'in arkasından yaklaşan 20 yaşlarındaki bir genç, yaşlı kadını saçından tutup elektrik direğine çarptıktan sonra tekme ile vurarak yaraladı.

Öcel'in içinde 2 bin Euro olan çantasını alan saldırgan, sokağın başında kendisini bekleyen bisikletli arkadaşı ile birlikte kayıplara karıştı. Ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Öcel, 2 gün gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

TAKİP ETTİLER

Aldığı darbelerle gözü morarıp, başı yarılan ve kaburgalarında ezilme olduğu belirlenen Zahide Öcel, saldırganın kendisini bankadan beri takip ettiğini söyledi. Olayı hatırladıkça heyecanlanıp konuşmakta zorlanan Zahide Öcel, "Bankadan para çekip evime gidiyordum. Otobüs beklerken bir genç askere gideceğini, paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de paranın tamamını görmesinden korktuğum için çantamı açıp yardım yapmadım. Genç olan bana nereye gideceğimi, hangi otobüse bineceğimi sordu. Benim aklıma bir şey gelmedi. Otobüsten indim evimin sokağına kadar peşimden geldi. Ben kapının üzerindeki asma kilidi açarken saçımdan tutup vurduğunu hatırlıyorum., Sonra kendime geldiğimde ambulansa bindiriliyordum. Ama o genç ve otobüs durağında 50 yaşlarında biri daha vardı. Onlar konuştular sonra beni takip etmişler. Yaşlı bir insanım, beni bu hale getirmesine gerek yoktu, elimden çantayı alıp kaçabilirdi" dedi.

Polis gasp ve saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışma sürdürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber