Başiskele spor kenti olacak

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz park, spor tesisleri, kapalı spor salonları yapımları, sosyal kültürel ve ekonomik anlamda ilçeye katkı sağlamaya devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başiskele spor kenti olacak

Başiskele ilçesinin kimliğine değer katan projeleri birer birer hayata geçiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz park, spor tesisleri, kapalı spor salonları yapımları, sosyal kültürel ve ekonomik anlamda ilçeye katkı sağlamaya devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Yaylacık mahallesi Galip Erenoğlu caddesi üzerinde bulunan Hacı Mustafa Özsoy Okulu yanına Çelik Konstrüksiyon olarak inşasına başladığı Kapalı Spor Salonu inşaatını sürdürüyor. 998 metrekarelik kapalı spor salonu tamamlandığında çeşitli branşlarda gençler spor yapabilme imkânı bulacak. 170 kişilik tribün, soyunma odaları ve duş yerleri olacak salon sayesinde amatör spor Başiskele'de atağa kalkacak, Başiskele spor kenti olarak da tanınacak.

Başiskele'de ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karadenizliler mahallesi Ermiş sokak üzerinde çok amaçlı bir Kapalı Spor Salonu inşaatı ve Barbaros mahallesinde yapımına yeni başlanan Karşıyaka Spor Tesisi inşaatı bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber