14 kasa sebze ve meyve çalan 2 arkadaş tutuklandı

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali'nden 14 kasa meyve ve sebze çaldıkları iddia edilen 26 yaşındaki Kaan Şekerler ve 19 yaşındaki Cengiz Sevindik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Eylül 2013 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
14 kasa sebze ve meyve çalan 2 arkadaş tutuklandı

Olay dün İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi'ndeki Sebze ve Meyve Hali'nde meydana geldi. Cedit Mahallesi'nde manav dükkanı bulunan Kaan Şekerler ve arkadaşı Cengiz Sevindek ile birlikte, ürün almak için kamyonetle hale gitti. Bu sırada Şekerler ve Sevindek, alışveriş yaptıkları işyerlerindeki çalışanların dalgınlığından faydalanıp satın aldıkları sebze ve meyvelerin dışında 14 kasa sebze ve meyveyi de kamyonete yükleyerek olay yerinden ayrıldı.

İşyeri sahipleri yaptıkları sayım sırasında meyve ve sebze kasalarında eksik olduğunu fark etmeleri üzerine işyerlerinin güvenlik kameralarını izledi. Şekerler ve Sevindek'in çaldıkları sebze ve meyve kasalarını kamyonete yüklediklerini belirlemeleri üzerine de polise şikayette bulundu.

Şikayet üzerine polis Kaan Şekerler'in manav dükkanında arama yaptı. Yapılan aramada çalıntı olduğu öne sürülen 14 kasa sebze ve meyve ele geçti. İki şüpheli ise gözaltına alındı. Polise ifade veren Kaan Şekerler, "Cengiz Sevindik'le birlikte sebze- meyve almak için hale gittik. Bu sırada Cengiz kasaları kamyonete yüklemiş benim haberim yok" dedi. İfadesi alınan Cengiz Sevindik de suçlamaları kabul etmedi. Polis, ele geçen sebze ve meyve kasalarını sahiplerine teslim etti.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen iki şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber