Cinayet zanlıları yakalandı

Mersin'de 10 gün önce bir ciğerci dükkanı işletmecisini tabanca ile vurarak öldürdükleri iddiasıyla aranan 4 kişi, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayet zanlıları yakalandı

Mersin'de 10 gün önce bir ciğerci dükkanı işletmecisini tabanca ile vurarak öldürdükleri iddiasıyla aranan 4 kişi, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 9 Eylül günü saat 03.00 sıralarında Gündoğdu Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerinde 'Ciğerci Özcan' adlı iş yerine gelen kimliği belirsiz kişiler, iş yeri sahibi Özcan Balkaya'yı tabancayla vurarak öldürürken, M.P. adlı şahsı da yaraladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, M.A., H.T. ve A.Ü. adlı şüphelileri, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde olayda kullandıkları silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Yürütülen soruşturma kapsamında M.B. adlı bir başka şüpheli ise İstanbul'da yakalandı.

Alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ü., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber