Göllüce'deki köy okulunu onardı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir süredir devam eden Parti Okulu projesi kapsamında yer alan eğitime destek konulu çalışma Torbalı'daki Göllüce köyünde bulunan ilköğretim okulunda yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Göllüce'deki köy okulunu onardı

Partililer, köyde bulunan ilköğretim okulunun elektrik, su ,boya, badana, kapı ve pencere tadilatı, bahçe düzenlemesi gibi ihtiyaçlarını ele alan partililer, okulu adeta baştan yarattı. Proje içinde yer alan İlçe Başkanı Faruk Akpınar önderliğinde çalışmaları yürüten partililer, yaklaşık 1 ay süren tadilatı önceki gün tamamladı.

YENİ EĞİTİM YLINDA YENİLENMİŞ OKULLARINA ADIM ATTILAR

Önceki gün yapılan okulun tadilat sonrası açılışına İzmir Milletvekili Musa Çam, Parti Meclis Üyesi Nazik Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Yıldız Sivrikaya, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Proje kapsamında 1 aylık süre boyunca elden geçirilip yen yeni bir görünüme kavuşturulan Göllüce İlkokulu'nda eğitim alan çocuklar yeni öğretim yılında yenilenmiş okullarında eğitim alacaklar. Minik öğrencilerin yeni okullarına kavuşmaları sonrası gösterdikleri sevinç ise görülmeye değerdi.

AKPINAR'DAN ÇOCUKLARA SASALI SÖZÜ

Ziyaret sırasında bir grup çocuk hayvanat bahçesini hiç görmediklerini söyleyerek, Faruk Akpınar'dan kendilerini götürmelerini istedi. CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar da çocukları kırmayarak, "Sizleri Sasalı Hayvanat Bahçesi'ne götüreceğim. Ayrıca Körfez turu da yapacağız" diyerek söz verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber