Vali Başköy'den İHA'ya Ziyaret

Çorum Valisi Sabri Başköy, İhlas Haber Ajansı (İHA) Çorum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2013 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Başköy'den İHA'ya Ziyaret

Çorum Valisi Sabri Başköy, İhlas Haber Ajansı (İHA) Çorum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen'in de hazır bulunduğu ziyarette İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, Vali Başköy'e çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İhlas Haber Ajansı'nın 5 kıta ve 153 ülkede hizmet verdiğini belirten Özkaleli, hizmet yelpazesini her geçen gün genişleten İHA'nın Türkiye'nin birinci, dünyanın ise üçüncü büyük haber ajansı olduğunu söyledi.

İHA'nın 800 personeli ile günlük olarak bin adet yazılı ve fotoğraflı, 150 adet de görüntülü haber üretip bütün dünya ülkelerine servis yaptığının altını çizen Özkaleli, "Sağlam teknolojik bir altyapı oluşturan İHA tarafsız, objektif, doğru ve süratli bir şekilde haberlerini sunuyor" dedi.

Vali Sabri Başköy, yaşadığımız bölge ve dünyadaki gelişmeler hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi birçok önemli görev ve sorumluluğu üstlenen basının, basın meslek ilkeleri doğrultusunda ilkeli, tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla, zaman ve mekan mefhumu gözetmeden, büyük bir özveri ile çalıştığını ifade etti.

Vali Başköy, Çorum'da görev yapan basın yayın kuruluşu ve yaygın haber ajansı çalışanlarının da bu hizmet anlayışı içinde Çorum'un sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerinin korunup geliştirilmesine katkıda bulunduklarını belirtti.

Vali Başköy, Özkaleli'ye çalışmalarında başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber