Personelden sorumlu Bakan Şahin ile Hülya Avşar tenis maçı yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2006 19:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da 20-27 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek 'WTA İstanbul Cup Tenis Turnuvası' etkinlikleri çerçevesinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile ünlü sanatçı Hülya Avşar, Haliç'teki Camialtı Tersanesi açıklarında tekne üzerinde kurulan portatif tenis kortunda gösteri amaçlı tenis maçı yaptı.

Haliç'te sürekli hareket eden teknede gerçekleştirilen gösteri maçında, Bakan Şahin ile Hülya Avşar 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Bakan Şahin ile Hülya Avşar, basın mensuplarına poz verdi. Bakan Şahin, gösteri maçı sonrası kendi seviyesine inerek oynadığı için Hülya Avşar'a teşekkür etti. WTA İstanbul Cup Tenis Turnuvası ile İstanbul'un bir kez daha dünyanın gündemine gireceğini ifade eden Bakan Şahin, "İstanbul, futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi finali ve Formula 1 gibi organizasyonlarla sporda dünyanın gündemine girmişti. Şimdi İstanbul Cup ile dünyanın gündemine girecek" dedi. Birkaç aydır fırsat buldukça Ankara Tenis Kulübü'nde tenis dersleri aldığını belirten Bakan Şahin, tenisin tüm adaleleri, kasları çalıştıran güzel bir spor olduğunu söyledi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar ise, Bakan Şahin'i çok başarılı bulduğunu söyleyerek, Bakan Şahin ile tenis oynamasının kendisi için de bir şeref olduğunu kaydetti. Avşar, "Bence bakanımız iyiydi. Tüm topları karşıladı" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan şampiyonluk yarışı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Bakan Şahin, ligde şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini öngördüğünü söyledi. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın son haftaya puan puana gireceğini düşündüğünü belirten Bakan Şahin, "Bu akşam hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın sahadan galip ayrılacağını düşünüyorum. Yani heyecan son haftaya kadar devam edecek. Ben de bu heyecanın son haftaya kadar sürmesini Türk sporu açısından yarar görüyorum'' diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası final maçı sonrası Fenerbahçe takımının kupa törenine çıkmamasıyla ilgili ise Bakan Şahin, "Keşke çıksalardı, çok daha iyi olurdu. Kendi takdirleridir. Kamuoyunun bazı kesimlerinden, ödül törenine katılmamaları nedeniyle eleştiri aldılar. Sporda dargınlık, küslük olmamalı. Spor bütün bunları ortadan kaldırmak için vardır. Bunun dışında birbirimizi incitmek, tansiyonu yükseltmek sporun ruhuyla bağdaşmıyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada gösteri maçının hakemliğini yapan veteran milli tenisçi Erol Demir, Bakan Şahin'e Güney Afrika'dan getirdiği köpekbalığı dişi kolyesini hediye etti. Daha sonra Bakan Şahin ile Hülya Avşar'a gözlük hediye edildi. Bakan Şahin ve Hülya Avşar, daha sonra organizasyonu düzenleyenlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber