Güsed Konyaaltı Belediyesi'nde sergi açtı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi fuayesinde 88 adet resmin yer aldığı serginin açılışını yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2014 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Güsed Konyaaltı Belediyesi'nde sergi açtı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi fuayesinde 88 adet resmin yer aldığı serginin açılışını yaptı.

Kütahya Güzel Sanatlar Eğitimini Destekleme Derneği'nin (GÜSED) üyeleri tarafından yapılan 88 adet resim, Konyaaltı Belediyesi fuayesinde açıldı. Somut ve soyut yağlıboya resim çalışmalarından oluşan sergisinin açılış kurdelesini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, GÜSED resim öğretmeni Ahmet Altındaş ve kursiyerler kesti.

Başkan Muhittin Böcek, yaptığı açılış konuşmasında herkes için kültür ve sanat anlayışıyla bir çok etkinliği hayata geçirdiklerini söyledi. Kütahya Güzel Sanatlar Eğitimini Destekleme Derneği üyelerinin yapmış oldukları resimleri Konyaaltı Belediyesi fuayesinde sergilemek istemelerini memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, serginin tüm Antalyalılar için açık olduğunu bildirdi.

GÜSED resim öğretmeni Ahmet Altındaş ise yer temin ederek kendilerine sahip çıkan ve serginin açılışını yaparak da destek olan Başkan Böcek'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Böcek, dernek üyeleriyle birlikte sergiyi gezdi.

Sergi 8 Şubat Çarşamba gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber