Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Şubat 2014 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile bu sabah ilk saatlerde Malatya ve Sivas çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas, Erzincan ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SOBA VE DOĞALGAZ KAYNAKLI BACA GAZI ZEHİRLENMELERİNE DİKKAT: Rüzgarın iç ve batı bölgelerimizde güney yönlerden yer yer orta kuvvette esmesi beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber