Bakan Çelik: Ezberci değil, girişimci bir kuşak yetiştiriyoruz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2006 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ?Biz artık ezberci bir kuşak değil, araştırmacı ve girişimci bir kuşak yetiştiriyoruz? dedi.

Hüseyin Çelik, hayırsever işadamı Sadık Oğuz tarafından Muğla'nın Marmaris ilçesi Orhaniye beldesinde bulunan İnci Narin İlköğretim Okulu bünyesinde oluşturulan ?Bilgisayar Teknoloji? sınıfının açılışını yaptı.

Bakan Çelik, bir yıl içinde Türkiye'nin en batısında ve en doğusunda bulunan bütün okullarda birer bilgisayar sınıfı oluşturmayı hedeflediklerine işaret ederek, ?Öğrencilerimiz tek tuşa dokunarak bilgiye ulaşacaklar. Bu okulda kurulan bilgisayar sınıfından sadece öğrenciler değil, köyde yaşayan herkes faydalansın. Biz artık ezberci bir kuşak değil, araştırmacı ve girişimci bir kuşak yetiştiriyoruz? diye konuştu.

Öğrencilere, kurulan sınıftaki bilgisayarları sık sık kullanmaları tavsiyesinde de bulunan Çelik, öğrenciler ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene, Türkiye Tekstil İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Narin, hayırsever işadamı Sadık Oğuz, Marmaris Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu ile davetliler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber