Ameliyatlı öğrenciye karnesini kaymakam götürdü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, ameliyatlı olduğu için otomobilden inemeyen öğrenciye karnesi Kaymakam Doğan tarafından verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2014 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ameliyatlı öğrenciye karnesini kaymakam götürdü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, ameliyat olduğu için otomobilden inemeyen öğrenciye karnesi, Kaymakam Hulusi Doğan tarafından verildi.

Eğitim ve öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla ilçedeki Atakent İlkokulunda karne töreni düzenlendi.

Kaymakam Doğan, törende, öğrencilerin tatilde eğlenip dinlenmesini, yazın tadını çıkarırken kitap okumayı da ihmal etmemesini istedi. Konuşmasının ardından öğrencilere karnelerini veren Doğan'a, bir öğrencinin ameliyat olduğu için törene katılamadığı ve okula babasının arabasında geldiği bilgisi verildi.

Doğan, 1. sınıf öğrencisi Ege Baş'ın karnesini alarak otomobilin yanına gitti. Dün fıtık ameliyatı olan öğrenciye karnesini otomobilde veren Doğan, Baş'a, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Baba Ercan Baş ise oğlunun dün ameliyat olduğunu ve evde dinlendiğini ancak arkadaşlarıyla olamadığı için üzüldüğünü görünce onu aracıyla okula getirdiğini söyledi.

Kaymakam Doğan'ın, ameliyatlı olduğu için otomobilden inemeyen oğlunun karnesini araca kadar getirdiğini dile getiren Baş, "Bu anlamlı davranışı için çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber