Memurları İlgilendiren Önemli Görüşler

Anayasa Mahkemesi, Danıştay, Sayıştay ve Yargıtay'ın kararlarına sitemizin http://karar.memurlar.net adresi üzerinden ulaşılabilmekteydi. Bugün kamu yönetimi alanında oldukça önemli olan Devlet Personel Başkanlığının görüşlerini yayımlıyoruz. DPB'nin verdiği görüşlerden seçmeler, 20'yi aşkın kitapçıkta yayımlamıştı. Memurlar.net olarak, bu görüşleri, aylardır yaptığımız çalışmalar sonucunda tek tek bulduk ve scan ettik. İşte 2000'e yakın görüş...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Haziran 2006 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEMURLAR.NET'İN NOTLARI

1- Yayımladığımız görüşler, oldukça teknik düzeyde olup, kamu kurumlarında personel mevzuatına hakim kişilere hitap etmektedir.

2- 1986 yılında yayımlanmış görüşler dahi sistemde bulunmakta olup, bu görüşlerin dayanağı bir kısım mevzuat değişmiştir. Ziyaretçilerin, değişen mevzuata dikkat etmeleri oldukça önemlidir. Zira mevzuatın değişmesi görüşün değişmesi anlamına gelmektedir.

3- Görüşler tek tek scan edildiği için harf hataları ile karşılaşabilirsiniz. Harf hatalarını önümüzdeki günlerde düzeltmeye çalışacağız.
Önerilerinizi, katkılarınızı veya tespit ettiğiniz önemli hataları lütfen [email protected] adresine yazınız.

4- Türkiye'de ilk kez ve üstelik bir arama programı ile yayımlanan bu görüşlerden, herkesin istifade edebilmesi umuduyla...

memurlar.net

İşte 101 başlık altında topladığımız 2000'e yakın görüş

http://karar.memurlar.net/gorus/ adresinden direkt olarak görüşlere ulaşabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber