Perşembeye yeni yağışlar geliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2006 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gök gürültülü sağanak yağışlar, Marmara, Kuzey Ege, Karadeniz ve İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde bugün ve yarın etkisini sürdürecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin, kuzey ve batı kesimleri halen yağışlı ve serin havanın etkisinde bulunuyor. Bu nedenle, Marmara, Kuzey Ege, Karadeniz ve İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar bugün ve yarın etkisini sürdürecek.

15 Haziran Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren yağışlar, kuzeydoğu kesimlere çekilirken, Marmara bölgesinin aynı gün öğle saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Açıklamada, hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta sonuna kadar kuzey kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece altında, güney kesimlerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği kaydedildi. Gök gürültülü sağanak yağışların sebep olabileceği sel, taşkın, su baskını, yıldırım gibi olumsuz şartlara karşı yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber