Samsung'tan açık çek: Al, bedava kullan, beğenmezsen iade et!

iPhone kullanıcılarını kendisine çekmek için farklı farklı yollar deneyen Samsung'un şimdiki hamlesi 'al, 1 ay kullan, beğenmezsen iade et' oldu. Üstelik ücretsiz ve ön koşulsuz.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 21 Ağustos 2015 23:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Samsung'tan açık çek: Al, bedava kullan, beğenmezsen iade et!

Samsung'un en büyük -ve hatta tek- rakibinin Apple olduğunu biliyoruz. G. Koreli dev her ne kadar açık ara dünyanın bir numaralı cep telefonu üreticisi olsa da, dahası Android ekosisteminin amiral gemisi satışlarında yine rakipsiz bir şekilde tepede otursa ve envai çeşit rekoru kırmış olsa da iPhone'un gerisinde kalmaktan kurtulamıyor.

Kendi tepe seviyelerini, yani Galaxy S/S Edge ve Note modellerini, münferit değerlendirdiğimiz zaman iPhone'dan daha az satıyorlar, haberlere daha az konu oluyorlar ve daha düşük bilinirliğe sahipler. Keza marka değerinin de Apple'ın her daim gerisinde kaldığını görüyoruz.

Tüm bunları üst üste koyduğumuz zaman da karşımıza, Apple'ın çeyreklik gelirinden daha çok gelir elde etmelerine karşın, net kar açısından azımsanmayacak ölçüde geride kalması gerçeği çıkıyor.

İşte bu sebeple iPhone kullanıcılarını kendisine çekmek için farklı farklı yollar deneyen Samsung'un şimdiki hamlesi 'al, 1 ay kullan, beğenmezsen iade et' oldu. Üstelik ücretsiz ve ön koşulsuz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber