Ilanla randevu alıp yolsuzluk anlatacak

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 22 Ekim 2006 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Başbakan Erdoğan'dan 'yapılan bazı yolsuzlukları anlatmak için' istediği görüşme randevusuna bir yıldır yanıt alamayınca, ilginç bir yönteme başvurmaya karar verdi. İnce, üç büyük kentte, billboardlar aracılığıyla randevu talebini yenileyecek.

ÖNCE MEKTUP YAZDI

İnce, Erdoğan ile görüşme isteğini önce bir mektupla iletti. Mektupta 'Yalova'da kendi partililerinin, özellikle de il genel meclisi üyelerinin yaptığı yolsuzlukları' anlatacağını ifade ederek randevu istedi. İnce, mektubunda, 'Yalova küçük bir şehir. Bu tür konuları basınla paylaşmak Yalova'ya zarar verir. Onun için sizinle bu konuları yüz yüze görüşmek istiyorum' dedi.

Talebine yanıt alamayan İnce, Meclis'te düzenlenen bir kokteylde Erdoğan'a mektubu hatırlattı. Erdoğan'ın özel kaleminin, kendisiyle irtibat kuracağının söylenmesine rağmen İnce, yine aranmadı.

TİLKİYE HAVALE ETTİ

İnce, Erdoğan'a Genel Kurul'da 'bir başka yolsuzluk olayını' anlatmak için görüşme isteğini yazılı olarak iletti. Erdoğan, konuyu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a havale edince İnce, 'Ben kümese zarar verenin tilki olduğunu söylüyorum. Başbakan bana tilki ile görüşmem gerektiğini söylüyor' dedi.

İnce, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik hakkındaki gensoru görüşmeleri sırasında partisinin görüşlerini açıklarken, Bakanlar Kurulu sıralarında oturan Erdoğan'a dönerek, 'Lütfen bana bir randevu verin' dedi. Ancak bu girişimi de sonuçsuz kaldı. A. Rezzak ORAL / ANKARA

HALKA ŞİKAYET EDECEĞİM

CHP'li İnce, 'Tam bir yıldır görüşme talebinde bulunuyorum. Yüzüne söyledim, not gönderdim, Meclis kürsüsünden neredeyse yalvardım. Hiç ilgi göstermedi. Halka şikayet edeceğim' diyor.

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber