'35 proje tıkır tıkır gidiyor, mosmor oldunuz, mosmor'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aliağa'dan raylı sistemi Bergama'ya uzatacağız. '35 proje ne oldu' diyenlere söylüyorum. 35 proje tıkır tıkır gidiyor. Siz mosmor oldunuz, mosmor. Bir tanesi bitti diğerleri üzerinde çalışmalar devam ediyor. Biz suya yazı yazanlardan değiliz. Biz söz verdik mi sözümüzün arkasında dururuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2016 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'35 proje tıkır tıkır gidiyor, mosmor oldunuz, mosmor'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti İl teşkilatı tarafından düzenlenen '53. İl Danışma Meclisi Olağan Toplantısı'na katıldı. Kaya Termal Otel'de düzenlenen toplantıya Bakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra AK Parti İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

"35 PROJE TIKIR TIKIR GİDİYOR, MOSMOR OLDUNUZ MOSMOR"

İzmir'de AK Parti'nin son 13 yılda 35 milyarlık yatırım yaptığını hatırlatarak, İzmir'de 19 yıl bitirilemeyen çevre yolunu bitirdiklerini, Menemen'e kadar uzattıklarını ve yolun Çandarlı'ya kadar ilerleyeceğini kaydeden Yıldırım, "Çünkü Çandarlı'da Avrupa'nın en büyük limanını yapıyoruz, önümüzdeki aylarda ihalesini yapacağız. Aliağa'dan raylı sistemi Bergama'ya uzatacağız. '35 proje ne oldu' diyenlere söylüyorum. 35 proje tıkır tıkır gidiyor. Siz mosmor oldunuz, mosmor. Bir tanesi bitti diğerleri üzerinde çalışmalar devam ediyor. Biz suya yazı yazanlardan değiliz. Biz söz verdik mi sözümüzün arkasında dururuz" ifadelerini kullandı.

"İZMİR MİLLETVEKİLİYSE KÜFÜR SİYASETİNİ BIRAKACAK"

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ise 2019 yılına kadar birçok iş yapacaklarını belirterek, "Biz siyaseti vatanı sevmekle eş tutuyoruz. Biz siyasette her zaman nezaket dilini kullanarak, insanı siyasetin merkezine koyarak vicdanlı siyaset yapıyoruz. İzmir'in AK Parti'ye ihtiyacı var. Yıllarca İzmir'de algı operasyonları yapıldı. Bu kadar algı yönetimi yaptılar, bizi de algı uzmanı yaptılar. Biz bu algıların hepsini yıkacağız. Biz İzmir'de ezber bozmaya geldik. Onların, CHP'nin İzmir milletvekili olan genel başkanları, Cumhurbaşkanımıza yakışıksız kelimelerde bulundu. Madem ki İzmir milletvekili oldu, İzmir'in ılıman iklimine uyacak, küfür siyasetini bırakacak. Ya İzmir'de İzmir diliyle konuşacak ya da buradan gitsin başka yerden milletvekili seçilsin" diye konuştu.

"2019'DA BÜYÜKŞEHİRİ KAZANACAĞIZ"

Delican, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun seçim zamanında gizli toplantılarda kadınlara 'Elinizdeki ojeleri silin, makyajlarınızı temizleyin evlerdeki kadınlara ziyarete öyle gidin' dediğini ileri sürerek, AK Parti'nin yıllardır kadınların tüm içtenlikleriyle yanında olduğunu kaydetti. Delican, 2019 yılına İzmir'de büyükşehiri kazanacaklarına da yürekten inandığını sözlerine ekledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık da başkanlık sistemine acilen geçilmesi gerektiğini ve sisteme geçilmesiyle ekonomide bile 6 ay sonra büyük bir hareketlenme görüleceğini ifade etti.

Programın sonunda sertifika ve fidan sunumu takdimi yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber