Hava sıcaklığı azalıyor-Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Haziran 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hava sıcaklığı azalıyor-Haritalı

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin batı kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, Marmara ile güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun güney ve batısında, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 Km/s)eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Yağışların Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber